Hostel w Dreźnie
Logo Best Price

Book now with best price guarantee

HostelScore Logo 86.8%
456 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 23.05.2019 23:15

Pokaż wszystkie szczegóły na stronie hostelscore.com

Book now with best price guarantee

Logo Best Price
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.

Recenzje - Co mówią o nas goście

456 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 23.05.2019 23:15

Boguslaw // 20.05.2019 // Booking.com

+ Delicious breakfast. Nice staff. The atmosphere fitting the place ("alternative" district of Neustadt, very close to Kunsthof Passage).

96%

Emma Lawrence // 19.05.2019 // Google Places

I had a great stay! The staff were all very friendly and created a homely atmosphere. Great hostel for solo travellers, they organised many events each day

80%

Ai-mei // 18.05.2019 // Booking.com

96%

Natali // 17.05.2019 // Booking.com

+ Das Personal war überaus freundlich und hilfsbereit! Als man feststellte, dass wir frisch verheiratet sind und das für uns gebuchte Zimmer zwei Einzelbetten hat, wurde alles hin- und hergeschoben, damit wir ein Zimmer mit Doppelbett bekommen.

- Alles entsprach unseren Erwartungen oder übertraf sie, aber unsere Erwartungen an das Hostel waren auch nicht sehr hoch.

79%

anonymous_1558003681 // 16.05.2019 // RateMe!

100%

Mariia // 16.05.2019 // Booking.com

+ Das Personalsteam ist wunderschön und traumhaft! Hilfe 24/7 mit dem Bügeln, den Tipps und dem Kofferhalten - alles was man zum Vorstellungsgespräch braucht! Also Neustadt ist nicht immer für Partys :) vielen herzlichen Dank!

100%

Konstantin // 14.05.2019 // Booking.com

+ Nice place! Very smart, chill and comfortable, wonderfull atmosphere, also perfect location-near the street with lots of pubs and shops with food. Big THANKS to all stuff and specially to your volunteers - Martin and Connie for grill and good company for the evening. It was just one day in Dresden, but it was so good and comfortable!

100%

Thomas // 14.05.2019 // Booking.com

+ Gooles Alternatives Hostel, Sehr Liebevoll gemacht

100%

???r // 13.05.2019 // Booking.com

100%

Mr // 13.05.2019 // Booking.com

+ Die Mitarbeier waren sehr freundlich.

- Nichts zu beanstanden

100%

Roman // 13.05.2019 // Booking.com

88%

Sugandha // 13.05.2019 // Booking.com

+ Nichts

- Sehr unsauber!

29%

Konrad // 12.05.2019 // Booking.com

+ Kuchnia by?a ?wietnie wyposa?ona, obs?uga na medal, bardzo pomocna, otwarta i pe?na humoru. Sama lokalizacja relatywnie blisko centrum.

- Troch? imprezowa okolica a zatem i g?o?no przy otwartym oknie. Trzeba by? przygotowanym albo i?? na balety, znieczuli? si? i wtedy ani diabe? nie straszny albo mie? stopery :)

92%

Artjom // 11.05.2019 // Booking.com

+ Very lovely place. Clean. Nearby many good pubs.

- Nothing

96%

Christiane // 10.05.2019 // Booking.com

+ Der Empfang war super, freundliche Mitarbeiter, top Lage, kostenfreies Leihrad, Sauberkeit, die Themenzimmer sind sehr schön

100%

Cieszymy się z każdej recenzji. Pomagają innym gościom złożyć oświadczenie na temat hostelu. Możemy poprawić naszą obsługę. Czytamy każdą recenzję i reagujemy szybko, jeśli to konieczne.

Dlatego prosimy o zapoznanie się z nami po pobycie. Użyj linku z platformy rezerwacyjnej po odlocie. Jeśli rezerwujesz bezpośrednio u nas, proszę oceń nas na tych stronach:

Facebook, Google, Tripadvisor, Rate-Me