Hostel w Dreźnie
Logo Best Price

Rezerwa z najlepszą ceną

HostelScore Logo 86.6%
299 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2022 20:30

Pokaż wszystkie szczegóły na stronie hostelscore.com

Rezerwa z najlepszą ceną

Logo Best Price
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.

Recenzje - Co mówią o nas goście

299 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2022 20:30

Trubas // 15.05.2022 // Booking.com

100%

Grigorios // 15.05.2022 // Booking.com

70%

Ján // 14.05.2022 // Booking.com

80%

Kirchmair // 14.05.2022 // Booking.com

100%

Marat // 13.05.2022 // Booking.com

60%

Bridgett // 13.05.2022 // Booking.com

+ Friendly helpful staff, great having free coffee and tea, located near so many bars and restaurants and a nice park.

90%

Maryna // 12.05.2022 // Booking.com

100%

Belinda // 11.05.2022 // Booking.com

70%

Bernhard // 11.05.2022 // Booking.com

80%

Trubas // 11.05.2022 // Booking.com

100%

Mllody343 // 10.05.2022 // Booking.com

+ Fajny czysty i sympatyczny mlodziezowy hostel. Wszystko co trzeba na miejscu. W okolicy( 5 min piechota) bezplatny, nietrzezony parking przy katedrze. Polecam

- Wszystko ok

100%

Olga // 10.05.2022 // Booking.com

90%

Lars // 10.05.2022 // Booking.com

+ Alles

70%

Antonio // 10.05.2022 // Booking.com

+ Dresden es una ciudad chica y el hostel se encuentra a media hora caminando (capaz menos) de todo lo que la ciudad tiene para ofrecer los cuartos muy comodos y limpios

- Los ducheros estan un poco bajo y es un poco incomodo bañarse

100%

Cyrine // 10.05.2022 // Booking.com

+ I stayed at Hostel Lollis Homestay Dresden 2 nights in a female dorm. The hostel is situated in the new town, which by foot is a bit more than 30 min walk (if you take your time ;)). The staff is amazing, super welcoming, and nice ! They gave me so many good advices to visit and tour the city. The dorm was clean, clean bed sheets are given to you upon arrival. What I really loved was the decoration of the hostel, it’s neighbourhood and all the walking tour tips (in the old and new town) the staff gave me. I really had the most amazing stay and will definitely be coming back !

100%

Cieszymy się z każdej recenzji. Pomagają innym gościom złożyć oświadczenie na temat hostelu. Możemy poprawić naszą obsługę. Czytamy każdą recenzję i reagujemy szybko, jeśli to konieczne.

Dlatego prosimy o zapoznanie się z nami po pobycie. Użyj linku z platformy rezerwacyjnej po odlocie. Jeśli rezerwujesz bezpośrednio u nas, proszę oceń nas na tych stronach:

Facebook, Google, Tripadvisor, Rate-Me