Hostel w Dreźnie
Logo Best Price

Rezerwa z najlepszą ceną

HostelScore Logo 85.8%
128 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 04.12.2020 02:30

Pokaż wszystkie szczegóły na stronie hostelscore.com

Rezerwa z najlepszą ceną

Logo Best Price
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.

Recenzje - Co mówią o nas goście

128 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 04.12.2020 02:30

Liene // 21.10.2020 // Booking.com

+ Sehr nettes und hilfsbereites Personal, alle Räumlichkeiten sind sehr schön gestaltet und angenehm sauber! Die Lage des Hostels ist super, wir kommen gerne wieder!

100%

Mangalam // 20.10.2020 // Booking.com

100%

Marie-sofie // 19.10.2020 // Booking.com

+ Sehr nettes und hilfsbereites Personal, alle Räumlichkeiten sind sehr schön gestaltet und angenehm sauber! Die Lage des Hostels ist super, wir kommen gerne wieder!

100%

Anonym // 17.10.2020 // Booking.com

70%

Anne // 12.10.2020 // Booking.com

+ The staff was super friendly and the location perfect. The price absolutely worth and the bed comfortable.

100%

Olga // 12.10.2020 // Booking.com

80%

Judith // 10.10.2020 // Booking.com

80%

Viola // 06.10.2020 // Booking.com

+ Das Hostel hat ein Flair, wie ich es selten erlebt hab! Ich hatte 2 mal verlängert und das ist wohl nicht nur mir so gegangen. Die Lage ist super, die Neustadt ist einfach toll!

100%

Anne // 05.10.2020 // Booking.com

+ Les dortoirs n'étaient pas trop surchargés, on avait largement de la place et c'est appréciables d'avoir de petits casiers à notre disposition! :) L'espace cuisine est sympa, des petites soirées sont organisées également ce qui permet de rencontrer un peu de monde, même si c'est de façon spontanée! :)

- La décoration des chambres de filles étaient pour moi trop "girly", trop genrée mais sinon le reste était très bien! :)

100%

Holger // 05.10.2020 // Booking.com

- Drogenumschlagsplatz? Absolut asoziales Publikum!

10%

Anna // 04.10.2020 // Booking.com

+ The common area was really cool, staff nice! Rooms very artistic! Clean bathrooms were a big plus! Free tea and coffee, they also have special nights were they cook together. All in all a place where you can definitely hang out for a longer period of time.

- Pretty noisy at night due to the bar right in front of the hostel. But they have ear plugs available at the reception so you’re able to get some sleep despite of that.

92%

Fabian // 30.09.2020 // Booking.com

40%

Frank // 28.09.2020 // Booking.com

70%

Thomas // 28.09.2020 // Booking.com

80%

Johanna // 27.09.2020 // Booking.com

100%

Cieszymy się z każdej recenzji. Pomagają innym gościom złożyć oświadczenie na temat hostelu. Możemy poprawić naszą obsługę. Czytamy każdą recenzję i reagujemy szybko, jeśli to konieczne.

Dlatego prosimy o zapoznanie się z nami po pobycie. Użyj linku z platformy rezerwacyjnej po odlocie. Jeśli rezerwujesz bezpośrednio u nas, proszę oceń nas na tych stronach:

Facebook, Google, Tripadvisor, Rate-Me