Hostel w Dreźnie
Logo Best Price

Rezerwa z najlepszą ceną

HostelScore Logo 85.4%
525 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 27.09.2022 00:15

Pokaż wszystkie szczegóły na stronie hostelscore.com

Rezerwa z najlepszą ceną

Logo Best Price
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.

Recenzje - Co mówią o nas goście

525 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 27.09.2022 00:15

Danielle // 20.09.2022 // Booking.com

70%

Nesar // 19.09.2022 // Booking.com

60%

Abdelkhalig // 18.09.2022 // Booking.com

70%

Kuksonkukson // 18.09.2022 // Booking.com

+ 1. Wygodne materace na antresoli. 2. Pozytywni ludzie 3. Dobra lokalizacja 4. Wyluzowana atmosfera 5. Blisko knajpy z dobrymi ?niadaniami 6. Kawa i herbata 7. Gor?ca woda :) Zdecydowanie na jedn?, dwie noce. Nie wi?cej. Szybki wypad dla studenta - tak. D?ugie wakacje - nie

- 1. Pokoj troch? na si?? okre?lony mianem egipskiego. Kilka mazide? na ?cianach i tyle. Sprawia wra?enie zaniedbanego. 2. Spalone ?arówki 3. ?rednia czysto?? pod wspólnymi prysznicami. Ple?? w naro?nikach. Tanio nie powinno oznacza? brudno. 4. Ci??ko o parking. Opisywany pod katedr? jest daleko, wi?c lepiej torby wyrzuci? pod hotelem. 5. Zdj?cia na stronie... 6. Pokoje malutkie. 7. Bardzo wolny internet.

70%

Malik // 17.09.2022 // Booking.com

+ Staff was very friendly, the beds were very comfortable, and the hostel has a cosy vibe

90%

Gaini // 16.09.2022 // Booking.com

80%

Sven // 16.09.2022 // Booking.com

90%

Shu // 15.09.2022 // Booking.com

80%

Bjorntv4 // 14.09.2022 // Booking.com

+ everything was good

- nothing at all was perfect and clean

100%

Sebastián // 14.09.2022 // Booking.com

+ Que tenía café gratis y cocina. El personal amable, las habitaciones y camas están bien.

- El baño. 1 solo para 3 habitaciones y además muy poco privado. Si sos una chica, no creo que te agrade mucho el tema del baño

50%

Inga // 13.09.2022 // Booking.com

+ Really friendly and helpful staff. The shared rooms are cosy. We could stay there with our dog (double room)

- We had an old room with a caddy in it (that was cool), but our bed on top was squeaking loudly while smallest movements. The mattresses were really thin, so I couldn't sleep well. But my boyfriend did. The walls are quite thin, too. You can hear all the other guests on your floor. Sorry, but 80 euros for one night is really not worth that.

60%

Daniel // 12.09.2022 // Booking.com

80%

Otto // 12.09.2022 // Booking.com

+ Außergewöhnliches, der Neustadt angepasstes Flair. Mitten im Geschehen.

- Das Frühstück könnte für 6 Euro etwas reichhaltiger sein.

90%

Somon // 12.09.2022 // Booking.com

80%

Yinan // 12.09.2022 // Booking.com

80%

Cieszymy się z każdej recenzji. Pomagają innym gościom złożyć oświadczenie na temat hostelu. Możemy poprawić naszą obsługę. Czytamy każdą recenzję i reagujemy szybko, jeśli to konieczne.

Dlatego prosimy o zapoznanie się z nami po pobycie. Użyj linku z platformy rezerwacyjnej po odlocie. Jeśli rezerwujesz bezpośrednio u nas, proszę oceń nas na tych stronach:

Facebook, Google, Tripadvisor, Rate-Me