Hostel w Dreźnie
Logo Best Price

Rezerwa z najlepszą ceną

HostelScore Logo 87.3%
69 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 29.07.2021 17:15

Pokaż wszystkie szczegóły na stronie hostelscore.com

Rezerwa z najlepszą ceną

Logo Best Price
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.
Pokój religijny I Pokoje sześcioosobowy.

Recenzje - Co mówią o nas goście

69 recenzje w ciągu ostatnich 12 miesięcy na Hostelbookers.com, Booking.com, Tripadvisor, Hostelworld.com, Google, RateMe!
Atmosfera
Czystość
Sprzęt
Zabawa
Lokalizacja
Bezpieczeństwo
Osobisty
Wartość

Ostatnia aktualizacja: 29.07.2021 17:15

Constanza // 27.07.2021 // Booking.com

+ Super helpful and nice staff!

100%

Duraj // 27.07.2021 // Booking.com

100%

Lilian // 27.07.2021 // Booking.com

90%

Mykola // 25.07.2021 // Booking.com

100%

Mahdi // 24.07.2021 // Booking.com

+ Atmosphere, common room and kitchen, staffs, location, cleanness

100%

Hamel // 23.07.2021 // Booking.com

100%

Andreas // 22.07.2021 // Booking.com

70%

Maksym // 22.07.2021 // Booking.com

100%

Christa // 19.07.2021 // Booking.com

+ Die zentrale Lage. Das Personal war ausgesprochen freundlich und Hilfsbereit.

- Wir waren von dem Stadtviertel und seinen Bewohnern überrascht.

80%

Pol // 19.07.2021 // Booking.com

+ Muy amables los de recepción, ofrecen cafe y te, buen wifi

- Las habitaciones son chicas, y muy cargadas de decoración lo q la hace incomoda, pero el resto bien

70%

Hendrik Sell // 17.07.2021 // Google Places

We stayed just one night as we were on a biking trip, this place was especially helpful with the kitchen and the backyard for bikes. Clean and nicely equipped.

100%

Guy // 17.07.2021 // Booking.com

80%

Qiao // 15.07.2021 // Booking.com

+ Everything is good!

90%

Mara // 08.07.2021 // Booking.com

+ Ein super schönes, perfekt gelegenes und originelles Hostel. Ich hab mich sehr wohl gefühlt, das Personal war super herzlich und offen.

100%

M // 29.06.2021 // Booking.com

90%

Cieszymy się z każdej recenzji. Pomagają innym gościom złożyć oświadczenie na temat hostelu. Możemy poprawić naszą obsługę. Czytamy każdą recenzję i reagujemy szybko, jeśli to konieczne.

Dlatego prosimy o zapoznanie się z nami po pobycie. Użyj linku z platformy rezerwacyjnej po odlocie. Jeśli rezerwujesz bezpośrednio u nas, proszę oceń nas na tych stronach:

Facebook, Google, Tripadvisor, Rate-Me